Rachel McAdamsia kosiskellaan jälleen aikamatkustajan vaimoksi

Näyttelijä Rachel McAdams neuvottelee roolista Rakkautta vain (2003) ja Merirosvoradio (2009) -elokuvat tehneen Richard Curtisin uuteen hyvän mielen romanttiseen komediaan About Time. McAdams halutaan ajassa matkustavan miehen lemmenkohteeksi.

Kanadalainen McAdams on jo kertaalleen ehtinyt tuskailla ajassa matkustavan miehen siippana elokuvassa Aikamatkustajan vaimo (2009). Tuolloin aikavirtojen logiikkaa uhmasi Eric Bana (Isku Mogadishuun).

About Timessa ajassa matkustava mies (Brendan Gleesonin poika Domhnall Gleeson) etsii oikeaa ajankohtaa, josta löytää unelmiensa tyttö. McAdamsin osana olisi olla tuo unelmien löytö, rooli, johon Zooey Deschanel ((500) Days of Summer) oli aiemmin kiinnitetty.

Curtis on ansainnut aiemmat kannuksensa komedian ja romantiikan käsikirjoittajana Rowan Atkinsonin Musta Kyy ja Mr. Bean -sarjoista sekä Notting Hill (1999) ja Tyttö kahvilassa (2005) -elokuvista. About Time tulee olemaan Curtisin kolmas ohjaus, jotka hän on kaikki tehnyt omista käsikirjoituksistaan.

Sekä Rakkautta vain, Merirosvoradio että Tyttö kahvilassa -elokuvissa viihtynyt Bill Nighy on mukana myös About Time -elokuvassa.

McAdams on nähty Suomen valkokankailla viimeksi Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011) ja Midnight in Paris (2011) -elokuvissa. Näyttelijän uusin elokuva, The Vow, ei löytänyt Suomesta valkokangaslevitystä, mutta kotiteatterijulkaisu lienee myöhemmin luvassa.

Kuva Aikamatkustajan vaimosta.

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät jutut