Raju meininki: foliohattuteoreetikot väittävät James Gunnin olevan Marvel-vakooja, joka tuhoaa DC:n sisältäpäin

Meininki on yhtä villiä kuin Gunnin elokuvissa.

10.12.2022 14:01

Internetin salaliittoteoreetikot ja foliohattuja värkkäilevät DC-fanit ovat kehitelleet melko villin teorian sen jälkeen, kun Marvelille Guardians of the Galaxy -elokuvia tehnyt James Gunn ja hänen kaverinsa tuottaja Peter Safran nostettiin Warnerin supersankaripuolen, uuden DC Studiosin johtoon.

DC-fanit väittävät nyt, että Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on keksinyt pirullisen suunnitelman, jolla DC-supersankarit ajetaan tuhoon Gunnin avulla. Gunn on heidän mukaansa Marvelin agentti, joka tuhoaa DC:n sisältäpäin.

Villit teoriat käynnistyivät pian sen jälkeen, kun Wonder Woman 3 kuopattiin, ja samalla huhuiltiin Aquamanin ja Black Adamin hautaamisesta. Man of Steel 2 ja Henry Cavillin rooli The Flash -elokuvassa ovat ilmeisesti myös vielä täysin auki.

Kahta asiaa foliopipot eivät kuitenkaan ottaneet huomioon: Gunn on tehnyt jo kriitikoiden ja fanien rakastamat The Suicide Squadin sekä Peacemakerin Warnerille. The Suicide Squadista spinoffataan vielä lisää sarjoja, mutta ovatko ne vain troijan hevosia?

No joo, ei näitä kannata hirveän tosissaan ottaa.

Alla hillittömiä twiittejä.

 

Lisää luettavaa