DC:n muutokset käynnistyivät: Wonder Woman ei saa jatkoa, jyrätäänkö Henry Cavill, miten käy Aquamanin

DC:ssä puhaltavat myrskytuulet, kun Zack Snyderin aiheuttama tuho pyritään korjaamaan.

8.12.2022 11:59

James Gunn ja Peter Safran nousivat DC:n elokuvapuolen johtoon ja aikovat pistää käyntiin myllerryksen, jolta ei näköjään kukaan säästy.

Nyt nimittäin huhuillaan, että Patty Jenkinsin Wonder Woman 3 on peruttu. On myös epäselvää jatkaako Gal Gadot ikonisen naissoturin roolissa.

Gadot kiitti fanejaan Twitterissä, ja kertoi, ettei malta odottaa näkevänsä mitä Wonder Womanille seuraavaksi tapahtuu.

Gunn ja Safran perustavat DC Studios -nimisen elokuvastudion, jota kautta he ryhtyvät pyörittämään DC-elokuvia.

Kaksikko on viimeistellyt DC-raamatun, DC Studiosin kymmenvuotissuunnitelman, joka esitellään David Zaslaville, Warner Bros. Discoveryn toimitusjohtajalle. Tarkoitus olisi tehdä laadukkaampia DC:n supersankarielokuvia, jotta katsojat löytäisivät ne uudelleen. Jenkinsin visioima Wonder Woman 3 ei kuulu tähän suunnitelmaan.

Samalla sulkeutuu Snyderverse. Ilmeisesti myös Man of Steel 2 ja Aquaman ovat katkolla.

Huhujen mukaan Zaslav olisi myös avannut rahahanat Gunnille ja Safranille. Elokuvien budjetit eivät tule olemaan este projekteille, vaan kaikki tehdään laatu edellä.

Flash-elokuva paljastaa paljon tulevasta. Siellähän Henry Cavillin Superman pitäisi olla, mutta sisäpiiriläisten mukaan hänet saatetaan leikata ulos, jotta fanit eivät innostuisi liikaa.

Black Adam 2 on aika varmasti myös kuopattu, vaikka se onkin Dwayne Johnsonin unelmapesti. Black Adam tulee tekemään mittavat tappiot Warnerille.

Jason Momoa saattaa olla Aquaman vielä tällä hetkellä, mutta hänestä ollaan huhujen mukaan tekemässä Lobo, Marvelin supersankarikliseitä parodisoiva antisankari.

Gunn ja Safran eivät ilmeisesti halua kajota Matt Reevesin Batman-universumiin. Mutta miten käy Todd Phillipsin Jokerin? Vai jakavatko ne sittenkin saman universumin?

Lue pitkä The Hollywood Reporterin juttu täältä.

Lisää luettavaa