Supersankarispesialisti James Gunnilla on uusi suosikkinäyttelijä – hänet nähdään Guardians 3 -elokuvassa

Gunn paljasti muutama vuosi sitten myös, kuka on paras näyttelijä kenen kanssa hän on työskennellyt.

8.12.2022 08:30

Ohjaaja-käsikirjoittaja James Gunnilla on kokemusta niin Marvelin kuin DC:n supersankarien puolelta. Gunn tunnetaan Marvelilla Guardians of the Galaxy -elokuvista, ja DC-universumista hänellä on meriittilistallaan The Suicide Squad (2021).

Gunn kertoi muutama vuosi sitten, kuka näyttelijä on säväyttänyt häntä urallaan eniten. Suosikki löytyi The Suicide Squad -elokuvasta.

– Hän (Harley Quinn) on luultavasti suosikki DC-hahmoni, ja Margot Robbie on luultavasti paras näyttelijä, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, Gunn ylisti.

Gunnilla on kuitenkin nykyisin myös toinen suosikki, ja hän on Peacemaker-sarjan Chukwudi Iwuji. Näyttelijä nähdään myös tulevassa Guardians-elokuvassa.

– Chuk on todellakin liittynyt näyttelijäkaartiin. Kun työskentelin hänen kanssaan Peacemakerissa, en aikonut päästää irti yhdestä parhaista näyttelijöistä, jonka kanssa olen työskennellyt – joten annoin hänelle roolin, jonka suurin osa Hollywoodin nimekkäistä näyttelijöistä halusi, Gunn ylisti.

Ohjaaja on pestannut Iwujin Guardians of the Galaxy 3 -elokuvaan. Gunnin mukaan Iwuji oli täydellinen Suuren Kehittäjän rooliin.

Gunn kehui vastikään myös Dave Bautistan (Drax) ja Pom Klementieffin (Mantis) suorituksia Guardians of the Galaxy Holiday Specialissa.

Gunn nimitettiin hiljattain DC Studiosin toimitusjohtajaksi. Hän kuitenkin tekee Marvelille vielä Guardians-elokuvasarjan viimeisen osan. Alla vuoden 2023 toukokuussa ensi-iltaan saapuvan kolmannen osan traileri.

 

Lisää luettavaa