Nyt Disney Plussassa: Jouluinen Guardians of the Galaxy -spesiaali päättää MCU:n neljännen julkaisuvaiheen

Kyseessä on MCU:n toinen juhlapyhäspesiaali.

25.11.2022 10:00

Joulukuu ja juhlapyhät häämöttävät jo melkeinpä aivan nurkan takana ja nyt ajan tunnelmaan pääsee virittäytymään myös Marvelin parissa. The Guardians of the Galaxy Holiday Special on lisätty katseltavaksi Disney Plussaan tänään perjantaina 25. marraskuuta.

Peter Quill (Chris Pratt) on edelleen surumielinen Thanosin kanssa käytyjen kamppailujen seurauksena. Hänen ystävänsä Mantis (Pom Klementieff) ja Drax (Dave Bautista) päättävät suunnata Maahan hakemaan hänelle piristykseksi parhaimman joululahjan ikinä – näyttelijä Kevin Baconin.

44-minuuttisen spesiaalin on ohjannut James Gunn, jonka jälkeä ovat myös edelliset Guardians of the Galaxy -elokuvat. Prattin, Klementieffin ja Bautistan lisäksi tuttuihin MCU-rooleihinsa palaavat jälleen myös Karen Gillan, Bradley Cooper ja Vin Diesel.

Spesiaali toimii Marvelin neljännen julkaisuvaiheen päätösosana; Phase 5 käynnistyy ensi vuonna. Se on tuttuun Guardians-tapaan höystetty runsaalla määrällä huumoria, mutta mukaan mahtuu myös aitoa tunteikkuutta ja tietysti joulun tunnelmaa.

MCU:n ensimmäinen suoratoistospesiaali oli Halloween-teemainen Werewolf by Night, joka julkaistiin lokakuun alkupäässä.

Alla The Guardians of the Galaxy Holiday Specialin traileri.

Lisää luettavaa