Renny Harlin ohjaa kulttikauhuhitistä uusintaversion – Riverdale-tähti kiinnitetty pääosaan

Alkuperäisen elokuvan ilmestymisestä on jo yli 10 vuotta.

15.9.2022 20:00

Renny Harlin hyppää ohjaajan puikkoihin The Strangers -uusintafilmatisoinnin pariin. Alkuperäinen kauhuhitti sai ensi-iltansa vuonna 2008 eli 14 vuotta sitten.

Tällä kertaa karmivasta kotirauhan häirinnästä kertova tarina kääntyy elokuvatrilogian muotoon. Harlinin on määrä ohjata kaikki kolme osaa. Aiemman filmatisoinnin pääosissa nähtiin Liv Tyler (Taru sormusten herrasta, Ad Astra) ja Scott Speedman (Underworld, Crimes of the Future, Greyn anatomia).

Nyt parrasvaloihin on astumassa puolestaan Netflixin esittämästä Riverdale-nuorisosarjasta tuttu Madeline Petsch yhdessä Froy Gutierrezin (Teen Wolf, Hocus Pocus 2) kanssa.

Elokuvan tuotanto on käynnistynyt Bratislavassa, Slovakiassa. Sen käsikirjoituksen ovat laatineet Alan R. Cohen ja Alan Freedland.

Trilogian avausosassa Petschin esittämä nuori nainen ajaa poikaystävänsä kanssa aloittamaan uutta elämää Yhdysvaltain länsirannikolla, kun heidän autonsa hajoaa kesken matkan. Pariskunta joutuu asettumaan yöksi paikalliseen majoitukseen, mutta pian kolme naamioitunutta muukalaista ryhtyy terrorisoimaan heitä toden teolla.

Harlin on innoissaan päästessään palaamaan kauhugenren syövereihin – yksi hänen ensimmäisistä ohjaustöistään oli Painajainen Elm Streetillä 4 vuonna 1988. Hän kehuukin alkuperäistä The Strangers -elokuvaa yhdeksi kauhusuosikeistaan ja hehkuttaa olevansa tyytyväinen uusiin näyttelijävalintoihin.

Uuden The Strangersin tarkempi ensi-ilta-ajankohta ei ole vielä tiedossa. Alla vuoden 2008 version traileri.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia