Ricky Gervais haastaa totalitaariset tahot tulevalla tv-sarjallaan: ”Yritän päätyä canceloiduksi”

Gervais on rajulla päällä.

3.2.2022 20:51

Rääväsuista koomikkoa Ricky Gervaisia ei paljoa kiinnosta. 60-vuotias legenda haastoi tuoreessa haastattelussa totalitarismia ja sensuuria vaativat poliittiset tahot.

Gervaisilta on tulossa Armageddon-niminen televisiosarja, jolla pyrkii rikkomaan niin paljon rajoja, että epäilee sillä olevan negatiivisen vaikutuksen uralleen.

Hän kohtelee sarjaansa kuin se olisi hänen viimeinen työnsä.

– Pidän sitä viimeisenä työnäni. Ei se luultavasti sitä ole, mutta haluan panostaa siihen kaikkeni. Yritän päätyä canceloiduksi. Haluan antaa sille aivan kaiken, Gervais haastaa.

– Sarja kertoo maailmanlopusta. Tulemme tuhoamaan itsemme monesta eri syystä. Oli kyse sitten median idiotismista tai ihan kirjaimellisesta maailmanlopusta.

Gervaisia on ehdotettu uudeksi Oscar-juontajaksi hänen erinomaisen vuoden 2020 Golden Globes -pestinsä takia.

– Eivät he kuitenkaan antaisi tehdä sitä mitä haluan. Siksi Globes-gaala halusi minut. He kertoivat, että voin kirjoittaa kaikki vitsit ja tehdä mitä haluan ilman harjoituksia.

– En usko, että saisin samanlaista vapautta Oscareissa. Minut canceloitaisiin puolessavälissä showta.

Gervais pamautti nimittäin kunnon pommin Golden Globesin a-listan näyttelijöille ja tekijöille katsomossa.

– Älä käytä tätä lavaa poliittista puhetta varten, mikäli voitat tänään. Et ole siinä asemassa, että voisit luennoida yleisölle yhtään mistään. Et ymmärrä oikeasta maailmasta mitään. Suurin osa teistä on viettänyt kouluissa vähemmän aikaa kuin Greta Thunberg. Nouse siis lavalle, kiitä agenttiasi, kiitä jumalaasi ja painu helvettiin.

Alla Gervaisin Golden Globes -läppäilyä.

https://twitter.com/alexsalvinews/status/1214003629377478656

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa