Paljonko julkkiksille maksetaan heidän vieraillessaan Simpsoneissa? Summa saattaa yllättää

Joitakin julkkiksia on ollut vaikea saada mukaan.

26.5.2021 10:50

Simpsonit tuntuu pyörineen televisiossa jo suurin piirtein ikuisesti. Tuona ikuisena aikana sarjassa on nähty – tai pikemminkin kuultu – aimo liuta vierailevia tähtiä.

Mukana on ollut muun muassa Dustin Hoffmann, Leonard Nimoy, Ricky Gervais, Barry White, Simon Cowell, Red Hot Chili Peppers ja Lady Gaga. Mutta paljonko näille maailmantähdille sitten maksetaan vierailusta sarjassa?

Korvaus saattaa yllättää, sillä kyseisellä summalla ei liene paljon merkitystä rikkaille silmäätekeville – kahisevaa näet maksetaan vain 400 dollaria (327 euroa). Asian paljasti sarjan käsikirjoittajana ja tuottajana jo 80-luvulta työskennellyt Mike Reiss, joka on todistanut tähtien liukuneen paikalle limusiineilla, äänittäneen repliikkinsä ja poistuneen sen jälkeen takaisin limusiiniin.

Reiss väitti, että kerran Little Richard kutsuttiin paikalle, koska tämä oli velkaa Foxille 400 dollaria.

– Uskon voivani kertoa tämän tarinan nyt. Meillä oli julkkikselle kirjoitettuna rooli valmiiksi – me vain tarvitsimme julkkisvieraan. Emme kyenneet päättämään kuka se olisi, kenttä oli liian laaja, Reiss sanoi.

– Roolittajamme sanoi rocktähti Little Richardin olevan Foxille velkaa 400 dollaria. Emme tiedä miksi, emme tiedä miten hänellä oli lasku auki Foxin suuntaan, mutta näin tarina meni. Hän oli studiolle velkaa 400 dollaria, joten hommataan Little Richard tänne työskentelemään velkansa pois. Näin päädyimme jaksossa Little Richardiin, Reiss paljasti.

Kaikkia julkkiksia tekijät eivät ole saaneet mukaan. He ovat yrittäneet houkutella sarjaan useita kertoja esimerkiksi Bruce Springsteeniä, mutta tuloksetta. Myöskään Eminemiä ei ole saatu mukaan eikä ainuttakaan Yhdysvaltain presidenttiä.

Simpsonit ei ole poistumassa töllöttimestä vielä hetkeen, sillä sarja on saamassa vielä ainakin kaksi uutta kautta.

Lue myös: Matt Groening sai jälleen kritiikkiä niskaansa Apu-hahmon vuoksi | Episodi.fi

Lisää luettavaa