Ridley Scott ei luovuta! Kertoi uuden Alien-elokuvan olevan kehitteillä

Sigourney Weaver olisi ehkä jo valmis jättämään Ripleyn taakseen.

Alien-universumiin sijoittuvat elokuvat Prometheus ja Alien: Covenant ovat toki kohtuullisen kelpoja elokuvia. Ne eivät kuitenkaan aivan kokonaan täyttäneet fanien odotuksia, eivätkä ne myöskään menestyneet kovinkaan loistavasti lippukassoilla.

Keskinkertaisesta menestyksestä huolimatta ohjaaja Ridley Scott ei aio luovuttaa, sillä uusi Alien-elokuva on jälleen kehitteillä. Tällä kertaa ei kuitenkaan todennäköisesti touhuilla prequel-universumissa Prometheuksen ja Covenantin tapaan. Scottin mukaan paluu sinne on ”epätodennäköistä.”

Scott pohti myös, onko xenomorfi itse, facehugger ja chestburster jo loppuunkuluneita. Ohjaaja antoi ymmärtää, että koko kuvio täytyy ehkä miettiä uusiksi.

Mahdollisesta tulevasta Alien-elokuvasta ei ole vielä tarkempia tietoja. Tiettävästi tuottajat ovat kuitenkin yrittäneet keksiä ideoita käsikirjoitusta varten.

Ainakin vielä kesäkuussa huhuttiin, että Ellen Ripleyn hahmo olisi ehkä palaamassa. Hahmoa näytellyt Sigourney Weaver on kuitenkin tuuminut, että hahmo on ehkä jo ansainnut levon.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut