Riku Nieminen ja Antti Holma panevat kanelia kainaloon

Suositut lastenkirjahahmot Tatu ja Patu nähdään ensimmäistä kertaa valkokankailla. Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 19. lokakuuta. Elokuvasta on julkaistu traileri.

9.5.2016 08:30

Tatu ja Patu seikkailevat Aino Havukaisen ja Sami Toivosen yhdessä kirjoittaman ja kuvittaman lastenkirjasarjan päähenkilöinä yhteensä 17 kirjan sivuilla. Kirjoja on myyty Suomessa yli 900 000 kappaletta ja hahmojen pohjalta on tehty nyt ensimmäistä kertaa elokuva.

Elokuvassa veljekset matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä pitäisi odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys! Veera kuitenkin myöhästyy jouluruuhkien vuoksi rautatieasemalta ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin.

Elokuvan pääosissa Tatuna ja Patuna nähdään Antti Holma ja Riku Nieminen. Näiden 9-vuotiaan ystävän Veeran roolin tekee nuori Eedit Patrakka. Elokuvan aikuisrooleissa nähdään mm. Sulevi Peltola, Pirjo Lonka, Mari Lehtonen, Ville Myllyrinne ja Tommi Korpela. Elokuvan on ohjannut Rike Jokela. Katso traileri alta.

 

Lisää luettavaa