Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco oli menettää jalkansa – pimitti tiedon pomoltaan

Selvisi pahemmalta, vaikka joutui leikkaukseen.

6.6.2023 20:48

Kaley Cuoco tunnetaan erityisesti Chuck Lorren (Miehenpuolikkaat) ja Bill Pradyn luomasta tilannekomediasarjasta Rillit huurussa. Hän näytteli siinä yhdessä Johnny Galeckin, Jim Parsonsin, Simon Helbergin ja Kunal Nayyarin kanssa.

Cuoco kertoi nyt SmartLessin podcast-haastattelussa olleensa Rillit huurussa -sarjan teon aikana vakavassa onnettomuudessa, mutta ei kertonut siitä pomolleen, eli tiettävästi joko Lorrelle tai Pradylle. Nykyisin 37-vuotias tähti oli tuolloin vasta 22-vuotias, ja hän oli aloittanut sarjassa vastikään.

– Se oli erittäin paha onnettomuus, Cuoco paljasti.

– Se oli todella vakavaa, hän jatkoi.

Rillit huurussa.

Cuoco putosi hevosten päältä, mutta se ”ei ollut iso juttu”. Sen sijaan hevosen astuminen hänen jalkansa päälle oli.

Cuoco kuvaili, miten hän oli kuullut halkeilua jalastaan hevosen astuessa sen päälle, vaikka alun perin hän kuvitteli sen olevan lehtien kahinaa.

Sairaalaan päästyään amputointikin oli yksi mahdollisuus, sillä hänen piti kirjoittaa sopimus, ettei hän haasta sairaalaa oikeuteen, jos jalka pitää amputoida. Hän tarkistikin heti herätessään leikkauksen jälkeen, että hänen jalkansa on tallella.

Lääkärit sanoivat kestävän kolme kuukautta, ennen kuin hän kävelisi uudelleen. Cuoco pystyi kuitenkin kävelemään jo viikon kuluttua.

Cuocolta on seuraavaksi tulossa elokuva Role Play. Se kertoo nuoresta avioparista, jonka menneen elämän salaisuudet kääntävät elämän ylösalaisin. Hänen kollegoinaan nähdään Connie Nielsen, Bill Nighy ja David Oyelowo. Alla hänen viimeisimmän elokuvansa Meet Cute traileri.

Lue myös: Nyt suoratoistona: Christina Ricci joutui taistelemaan seksiaddiktin roolista – sai sen suostumalla moniin alastonkohtauksiin ja lähettämällä seksikkäitä kuvia – Episodi.fi

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa