Robbie Williams -leffa ei ehkä valmistu koskaan – Williamsilla on ongelma näyttelijävalinnassa

Projekti ei silti ole pysähdyksissä.

22.3.2022 07:08

Poptähti Robbie Williamsista puuhataan elämäkertaelokuvaa, mutta projekti ei ole ollut helppo. Williamsille itselleenkin on ollut yllätys, miten vaikeaksi sen tuotanto on osoittautunut. Vielä viime joulukuussa tekijät arvelivat, että kuvaukset alkaisivat Docklands Studiosilla Melbournessa vuoden 2022 alussa.

– Robbie on hämmästynyt siitä, kuinka vaikeaa projektin toteuttaminen on ollut. Ja nyt hän alkaa olla huolissaan siitä, ettei se koskaan pääse valkokankaalle, ja hän näyttäisi tyhmältä, koska hypetti sitä, sisäpiiriläinen kertoi Mirrorille.

Better Man -nimisen elämäkertaelokuvan ohjaajana toimii Michael Gracey (The Greatest Showman). Koe-esiintymisiäkin on jo pidetty, mutta ne ovat osoittautuneet ainakin tähän saakka epäonnistuneiksi. Williamsilla kerrotaan olevan vaikeuksia löytää sopivaa näyttelijää esittämään häntä, koska kukaan ei ole ”tarpeeksi itsevarma”.

– Michael ja Robbie järjestivät huippusalaisia ​​koe-esiintymisiä löytääkseen tähden näyttelemään nuorta Robbieta, sisäpiirilähde jatkoi.

Projekti ei kuitenkaan ole pysähdyksissä, sillä Williams aikoo lähiaikoina lentää Australiaan kuvaamaan konserttia elokuvaa varten.

Ohjaaja Michael Graceyn mukaan elokuva tehtäisiin omaperäisellä tavalla. Gracey ei ole mennyt yksityiskohtiin, mutta hän haluaa yleisön ajattelevan, ettei vastaavaa lähestymistapaa ole ennen nähty.

– Se miten Robbie esitetään elokuvassa on huippusalaista. Haluan tehdä tämän omaperäisellä tavalla. Muistan menneeni lapsena elokuviin, ja siellä oli tajunnanräjäyttäviä elokuvia, jotka saivat minut istuessani teatterissa tuumimaan: ”En ole nähnyt tällaista koskaan aiemmin.”

Jos Better Man selviytyy elokuvaksi saakka, se tulee kertomaan Williamsin noususta supertähdeksi. Siinä käsitellään myös Williamsin sisäisiä demoneita, joita vastaan hän taisteli lavalla ja sen ulkopuolella.

Lähde: Metro, Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia