Robbie Williamsista tehdään elämäkertaelokuva – ”Tämä ei ole se tarina”

AOP

Tässäpä odoteltavaa laulajatähden faneille.

Pop-laulaja Robbie Williamsista on tekeillä Hollywood-elokuva nimeltään Better Man. Projektin vetäjänä ja ohjaajana toimii Michael Gracey, joka vastasi Hugh Jackmanin elokuvan The Greatest Showman ohjaamisesta.

Gracey kertoi keskustelleensa tunteja 47-vuotiaan Williamsin kanssa, jotta saisi tuntuman elokuvan ohjaamista varten. Leffassa perehdytään Williamsin vaatimattomiin nuoruusaikoihin, menestymiseen Take Thatissa ja hänen taisteluunsa päihteiden kanssa.

Graceylla on mielessään mahdollisesti jotain erikoisempaa Better Manin varalle:

– Se miten Robbie esitetään elokuvassa, se on huippusalaista. Haluan tehdä tämän omaperäisellä tavalla. Muistan menneeni lapsena elokuviin, ja siellä oli tajunnanräjäyttäviä elokuvia, jotka saivat minut istuessani teatterissa tuumimaan: ”En ole nähnyt tällaista koskaan aiemmin.”

Gracey antoi ymmärtää elokuvan tarinan sisältävän karua todellisuutta sekä fantasiaelementillisiä hetkiä. Ohjaaja ei halua tehdä tyypillistä elokuvaa, jonka tarinassa muu maailma ymmärtää hiljalleen musikaalisen tähden nerokkuuden.

– Tämä ei ole se tarina, Gracey sanoi.

Ohjaajan mukaan Better Manissa kuullaan Williamsin hittejä uudelleenlaulettuna ”hetken tunnetilaan” sopivana. Mukana on ainakin Angels, She’s The One ja Let Me Entertain You.

Graceyn mielestä Williams on jokamies, joka unelmoi suuria ja seurasi unelmiaan – tämä puoli kiinnostaa ohjaajaa.

– Hän ei ole paras laulaja tai tanssija ja silti hän onnistui myymään 80 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti, Gracey tuumi.

– Sellaiseen kaveriin voi samaistua, joka ei näe itsessään mitään poikkeuksellista lahjakkuutta, vaikka hänellä tietysti on sellaista. Hänellä oli tahtoa, näkemystä ja itseluottamusta sanoa: ”Aion tavoitella unelmaani.”

Williams nousi maineeseen Take That -bändissä Gary Barlowin, Mark Owenin, Howard Donaldin ja Jason Orangen kanssa. Hän lopetti bändissä sensaatiomaisesti vuonna 1995. Tämän jälkeen hän rakensi menestyneen soolouran yhdessä taitavien lauluntekijöiden kanssa.

Alla olevalla videolla Michael Gracey valaisee The Greatest Showman -elokuvan luomisprosessia.

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut