Robert Kazinsky: ”Hollywood-pomo ahdisteli seksuaalisesti”

ROB KAZINSKY as Chuck Hansen in the sci-fi action adventure "Warner Bros. Pictures and Legendary Pictures movie PACIFIC RIM," a Warner Bros. Pictures release. Photo Credit: KERRY HAYES

Tulevan Warcraft-elokuvan näyttelijä Robert Kazinsky, 31, avautui Comic-Con -paneelissa uransa alkuvaiheessa, vuosikymmen sitten tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä:

– Sitä jatkui pitkään ja se oli totaalista häirintää. Ymmärrän sen pelon, mikä ihmisillä on kertoa tällaisesta julkisuuteen, koska varsinkin miehenä ajattelet, että tällainen asia pitäisi pystyä hoitamaan. Mutta kun olet nuori poika tässä teollisuudessa, usein et pysty, Kazinsky valotti paneelissa.

– Oli kauhistuttavaa kokea, kuinka helposti se tapahtui… Ja miehet eivät ole tämän rikoksen ainoita tekijöitä.

Ei ole ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen kerta, kun Hollywoodin maine joutuu kyseenalaiseksi. Oscar-ehdokkaanakin ollut Amy Berg teki dokumentin nimeltä An Open Secret (suom. Julkinen salaisuus), joka kertoo lasten hyväksikäytöstä Hollywoodissa.

Robert Kazinsky esittää Warcraft-elokuvassa Orgrim nimistä örkkiä. Elokuva saa ensi-iltansa kesäkuussa 2016. Mies on aiemmin nähty muun muassa Pacific Rimissä.

Kuva: Pacific Rim

Lähde: Entertainment Weekly

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut