Romanttisten komedioiden loppuratkaisut ovat ”karmeaa valetta” – genren spesialisti haluaisi tehdä leffalleen jatko-osan

Unelmahöttöäkö ne vain?

Romanttiset komediat saattavat tarjota joskus hauskan viihdehetken karskeimmallekin karjulle. Mutta niiden välittämään ruusuiseen kuvaan ei ehkä kannata sokeasti luottaa – ainakaan jos on uskominen genren spesialistia, Hollywood-tähti Hugh Grantia.

Näyttelijä kertoi nyt haastattelussa rehellisen mielipiteensä romanttisten komedioiden loppuratkaisuista ja leikitteli samalla Notting Hill -elokuvan realistisella jatko-osalla.

– Haluaisin tehdä jatko-osan yhdestä omista romanttisista komedioistani näyttääkseni, mitä tapahtui elokuvien loppujen jälkeen, Grant aloitti tykityksensä.

– Todellakin, todistaakseni niiden kaikkien olleen karmeaa valetta, että niissä oli onnellinen loppu, Grant totesi teräväsanaisesti.

Notting Hillin lopussa Julia Robertsin hahmo sanoo Grantin esittämälle kirjakauppiaalle: ”Olen pelkkä tyttö seisomassa pojan edessä, pyytäen häntä rakastamaan minua.” Tämän jälkeen seuraa häät, vauva ja ihania aamuja Lontoossa. Grant näkee asian vähemmän idyllisesti.

– Haluaisin Julian kanssa näyttää kalliita asianajajia vaatineen inhottavan avioeron, lasten huoltajuuskiistan ja kyyneltulvat, näyttelijä jatkoi.

– Psykologisesti vaurioituneena ikuisesti. Rakastaisin tehdä sen elokuvan, Grant vielä lisäsi.

Tähti on viime vuosina jättänyt romanttiset komediat vähemmälle ja tehnyt muunlaisia rooleja. Hän teki esimerkiksi The Gentlemen -elokuvassa suorastaan hykerryttävän mainion roolisuorituksen ahneena, homoseksuaalina yksityisetsivänä.

Seuraavaksi Grantia näkee juuri HBO Nordicissa julkaistussa kehutussa The Undoing -tv-sarjassa, jossa näyttelijä esittää menestyvää terapeuttia New Yorkissa. Mukana on myös muita tunnettuja nimiä kuten Nicole Kidman ja Donald Sutherland.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut