Päätähti treenailee mahdollista 007-roolia varten? Netflixiin juuri lisätty agenttiseikkailu viihdyttää

IMDb-arvosana on 7,3.

Netflixistä voi nyt katsoa vuonna 2015 julkaistun agenttiseikkailun nimeltään Koodinimi U.N.C.L.E. Se perustuu 60-luvulla tehtyyn The Man from U.N.C.L.E. -kulttisarjaan.

Guy Ritchien (Snatch) ohjaamassa elokuvassa CIA:n ja KGB:n agentit joutuvat laittamaan erimielisyytensä sivuun taistellakseen kansainvälistä rikollisorganisaatiota vastaan. Leffassa näyttelevät muun muassa Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant ja Alicia Vikander.

Episodin arviossa elokuvaa ei arvostettu kuin kahden tähden verran. Arvostelussa todetaan muun muassa: ”Koodinimi U.N.C.L.E. yrittää myös olla jonkinlainen buddy-komedia, mutta  Cavillin ja Hammerin keskinäinen nokittelu ei kanna pitkälle, sillä kemia heidän välillään tuntuu kovin keinotekoiselta.”

Leffa on kuitenkin niin sanottu rajatapaus, joka on saanut hyviäkin arvioita, joten ehkä se kannattaa kuitenkin tarkistaa ja arvioida itse. Mikäli haluaa katsoa pomminvarmasti hyvän Guy Ritchien ohjaaman elokuvan, kannattanee katsella jostain elokuva Snatch. Siinä muun muassa Brad Pitt tekee nauruhermoja kutkuttavan roolisuorituksen.

Cavill on ilmaissut julkisesti kiinnostuksensa näytellä James Bondia. Viime aikoina on tosin huhuttu, että rooli menisi ehkä Tom Hardylle.

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut