Patrick Stewart auttoi Superman-tähti Henry Cavillia uran alussa – kohtaaminen jäi mieleen koko uran ajaksi

Hetki koe-esiintymisessä antoi voimaa.

X-Men-elokuvistakin tuttu Professori X -näyttelijä Patrick Stewart ja Teräsmies-tähti Henry Cavill kohtasivat Actors on Actors -ohjelmassa. Cavillilla oli kerrottavanaan tarina uransa alkuajoilta.

– Tapasimme useita vuosia sitten. Uskon, että se oli 2003. Sinä pidit koe-esiintymisia The Lion in Winteriin ja minä olin näytellyt siinä vaiheessa kolme vuotta. Ensimmäinen työni oli Monte Criston kreivi, kun olin 17-vuotias, Cavill aloitti.

– Olin erittäin hermostunut sinun kaliiberiasi olevan näyttelijän edes koe-esiintymisestä. Menin koe-esiintymiseen ja olin käyttänyt viikkoja repliikkieni opettelemiseen. Siinä vaiheessa kun pääsin paikalle, olin ruoskinut itseni niin vimmaiseksi, että mokasin koe-esiintymisen kokonaan, Cavill jatkoi.

– En muistanut repliikkejäni ja unohdin miten näytellään. Sitten lähdin häntä koipien välissä ja soitin heti agentilleni. Sinä olit hyvin armollinen ja sanoit ”kiitos paljon.” Minulle oli selvää, että saa tätä roolia, Cavill vielä lisäsi.

Koe-esiintymisestä lähtemisen jälkeen Cavill oli patikoinut Lontoon kaduilla ja päättänyt yrittää uudestaan. Hän soitti agentilleen ja Stewart suostui toiseen koe-esiintymiseen.

– Tein toisen koe-esiintymisen. Se meni paljon paremmin, mutta ei niin hyvin että olisin saanut pestin. Sinä sanoit minulle erittäin ystävällisiä sanoja. Sanoit myös, että olet iloinen, että tulin takaisin, Superman-näyttelijä hehkutti.

Cavill kertoi saaneensa hetkestä sellaista voimaa koko uransa ajaksi, ettei ole koskaan unohtanut kohtaamista.

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut