Henry Cavill oli menettää roolinsa The Witcherissä erään temppunsa takia

Netflix

Liikaa ei saa tyrkyttää.

Netflixillä tarjolla oleva The Witcher on kerännyt vankan fanijoukon, jolle on tässä vaiheessa selvää, että Henry Cavill kuuluu sarjan nimirooliin. Teräsmiehen viitan noiturin vermeisiin vaihtanut Cavill ei kuitenkaan ollut saada The Witcherin pääosaa.

Cavill, joka on tunnustautunut myös kovaksi videopelien ystäväksi, oli pelannut The Witcher -fantasiapelejä ennen kuin sarjaa ryhdyttiin tekemään. Pelit perustuvat kirjasarjaan, mutta Cavill tykästyi peleihin ja kuultuaan, että The Witcheristä kehiteltiin tv-sarjaa, hän päätti tarjota itseään mukaan projektiin.

Geraltin osaa haikaillut näyttelijä pyrki mukaan kuitenkin niin varhaisessa vaiheessa ja niin sinnikkäästi, että se oli katkaista hänen tiensä osaan. Sarjan käsikirjoittaja ja showrunner Lauren Schmidt Hissrich ei ollut vielä ehtinyt aloittaa kunnolla työsarkaansa, kun Cavill pyysi saada tavata hänet.

– Hän oli todella ärsyttävä. Lopulta sanoin, että: ”Tapaan sinut. Sarjalle ei ole annettu vihreää valoa, joten mitään ei ole olemassa.” Sitten kiitin ja kerroin, että minun pitää kirjoittaa tämä sarja, Schmidt Hissrich toteaa.

Cavill jäi näin ollen vaille haluamaansa roolia. Kun sarjan varsinainen roolitus käynnistyi myöhemmin, näyttelijän nimi nousi uudelleen esiin ja loppu on historiaa.

The Witcherin toisen kauden kuvaaminen aloitettiin jo alkuvuodesta. Kuvauksien odotetaan jatkuvan heti, kun pandemiatilanne rauhoittuu, jotta uusi kausi olisi nähtävillä ensi vuonna.

Lähteet: Screenrant, Vulture, Techradar

Aiheeseen liittyvät jutut