Rose McGowan haukkuu MeToo-liikkeen perustajan Alyssa Milanon ”sa***nan myrkylliseksi” työkaveriksi

Politiikka jakaa aina mielipiteitä.

MeToo-liikkeen perustaja, tai hashtagin lanseeraaja Alyssa Milano nähtiin Siskoni on noita -sarjassa Shannen Dohertyn ja Holly Marie Combsin kanssa. Doherty jätti sarjan kolmen kauden jälkeen ja Rose McGowan hyppäsi kelkkaan neljännellä kaudella.

McGowan ja Milano ovat olleet sotajalalla jo jonkin aikaa. Tällä kertaa sanasota alkoi siitä, kun McGowan kritisoi Yhdysvaltain demokraattista puoluetta siitä, ettei puolue ”ole saanut mitään aikaiseksi”. Milano vastasi joukolla twiittejä, joissa hän selitti mitä demokraatit ovat saaneet aikaiseksi.

McGowan ei pitkään odotellut vaan latasi täyslaidallisen Milanon suuntaan:

– Sinä varastit #MeToon (nerokas kommunikaatioväline, ei kuitenkaan mikään liike) Taranalta. Sinä liitit itsesi perustamaani Cultural Reset -liikkeeseen pelkän julkisuuden takia, koska olit minulle kateellinen, kun paljastin raiskaajani nimen. Sinä tienasit 250 000 viikossa Siskoni on noidasta. Sinä sait raivokohtauksia ja huusit kuvaustyhmälle ”He eivät maksa minulle tarpeeksi tämän paskan takia”. Tätä tapahtui päivittäin. Itkin joka kerta, kun sarjaa päätettiin jatkaa, koska sinä teit kuvauksista niin saatanan myrkyllisiä. Painuhan nyt muualle siitä, helvetin huijari.

Alla kaksikon twiittejä.

 

Aiheeseen liittyvät jutut