Alyssa Milano luuli kuolevansa – sai useamman negatiivisen koronadiagnoosin ennen positiivista vasta-ainetulosta

Lisää koronaan sairastuneita julkkisia.

7.8.2020 19:09

Alyssa Milano julkaisi melko pysäyttävän julkaisun Instagramissa. Milanolla oli todella tukalia hengitystien oireita, mutta hänen koronatestinsä tulivat takaisin negatiivisina.

– Tässä minä olen huhtikuun 2. päivänä kaksi viikkoa sairastettuani. En ole koskaan ennen ollut näin sairas. Kaikki sattuu. Menetin hajuaistini. Se tuntui siltä, että norsu olisi istunut rintani päällä. En voinut hengittää. Ruoka ei pysynyt sisälläni. Laihduin neljä kiloa.

– Minulla oli jokainen koronaan liittyvä oire. Tein kaksi koronatestiä maaliskuussa ja ne olivat negatiivisia. Minulle tehtiin myös vasta-ainetesti sen jälkeen, kun voin jo hieman paremmin. Sekin oli negatiivinen.

Tämän jälkeen Milanolla on ollut vielä pahoja oireita kuten huimausta, vatsan kanssa ongelmia, epäsäännölliset kuukautiset, sydämentykytyksiä, hengenahdistusta, lähimuisti on kadonnut sekä yleistä pahan olon tunnetta.

– Lopulta minulle tehtiin koronan vasta-ainetesti verikokeena. Vasta sen avulla löydettiin koronan vasta-aineita. Minulla oli COVID-19. Haluan teidän kaikkien tietävän, että nämä testit ovat jollain lailla viallisia. Emme tiedä todellisia sairastuneiden määriä.

– Haluan myös samalla sanoa, että tämä tauti ei todellakaan ole mikään huijaus. Luulin kuolevani. Se tuntui siltä, että kuolisin. Aion luovuttaa plasmaani, jotta ehkä sen avulla voidaan pelastaa henkiä.

– Pitäkää huoli itsestänne. Peskää kätenne, käyttäkää suojamaskeja ja pitäkää etäisyyttä. En halua kenenkään käyvän läpi sen mitä minä kävin.

Kuulostaa todella rankalta kokemukselta.

Lisää luettavaa