Sacha Baron Cohenin Who Is America? -sarja saattaa sittenkin saada jatkoa

Koomikon viimeisin tempaus antaa vihiä tulevasta.

Lontoolaislähtöinen Sacha Baron Cohen nähtiin pari vuotta sitten tekemässä satiiria amerikkalaisesta yhteiskunnasta sarjassa Who Is America? Vaikka koomikko on kieltänyt tekevänsä tälle sarjalle jatkoa, hänen tuore tempauksensa antaa viitteitä siitä, ettei amerikkalaisten huiputtaminen toki ole vielä ohi hänen kohdaltaan.

Elokuvissa mm. valetoimittaja Boratina ja muka-muotiasiantuntija Brünona esiintynyt Cohen ilmaantui lauantaina Wahingtonin osavaltiossa tapahtumaan, joka kokosi raportoidusti yhteen äärioikeistolaisia. Haalariin ja tekopartaan sonnustautunut Cohen esiintyi tapahtuman tukijana ja nousi tilaisuudessa lavalle esittääkseen kuulijakunnalle musiikkia.

Rasistinen ralli, jonka kertosäkeeseen myös yleisöä houkuteltiin onnistuneesti mukaan, ehti soida yli kahdeksan minuuttia. Cohenin tunkeutuminen tapahtumaan onnistui sen järjestäjien mukaan siksi, että hänellä oli palkattu turvatiimi, joka esti järjestäjiä ajamasta Cohenia lavalta ja myös katkaisemasta virtaa äänentoistolaitteista. Taiteilija pakeni paikalta ambulanssikyydillä.

Cohenin esitys on nähtävillä Youtubessa. Jos kyseessä ei ollutkaan Who Is America? -sarjan uuteen kauteen liittyvä tempaus, jotakin poliittiseen satiiriin kallellaan olevaa Cohenilla selvästi jälleen on tekeillä. Virallista ilmoitusta koomikon käynnissä olevasta projektista joudutaan kuitenkin vielä odottelemaan.

Lähde: Indiewire