Sam Raimi korvasi Scott Derricksonin Marvel-leffan ohjaajana – asiaa kommentoi nyt Benedict Cumberbatch

Sam Raimi ei ole varmasti huono valinta.

21.9.2021 08:30

Sam Raimi korvasi Doctor Strangen ohjanneen ja osittain käsikirjoittaneen Scott Derricksonin Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan ohjaajana. Syyksi kerrottiin  ”luovat erimielisyydet” Marvelin ja Derricksonin välillä. Nyt elokuvan tähti Benedict Cumberbatch kommentoi ikävää tapausta.

– Olin surullinen kuullessani siitä, mutta se ei ollut minun päätökseni. Kunnioitin täysin studion päätöstä, ja se tehtiin hyvin sovinnollisesti. Aikuiset soittivat minulle ja selittivät tilanteen. Ja siinä se, Cumberbatch sanoi The Hollywood Reporterille.

Tulevassa elokuvassa tullaan näkemään ainakin jonkin verran kauhuelementtejä. Ei siis ihme, että Marvel päätyi kauhuelokuvien erikoismiehenäkin pidettyyn Raimin. Hän on kaiken lisäksi ohjannut myös supersankarielokuvia – Tobey Maquiren Spider-Manit.

– Raimi on luotettava kaveri, joka tuntee sen maailman. Hänellä on tiettyjä Raimi-ominaisuuksia, Cumberbatch sanoi nostaen esiin muun muassa ohjaajan harrastamat lähikuvat.

Cumberbatchin mielestä Raimi myös sekoittaa Doctor Strange in the Multiverse of Madnessissa hyvin kauhua ja mauttomuutta – eikä unohda hauskuutta ja aidosti säväyttäviä hetkiä.

Näyttelijän mukaan heillä oli paljon enemmän vapauksia jatko-osassa, koska kyseessä ei ole enää syntytarina. Raimi kehottikin kuvauksissa Cumberbatchia improvisoimaan.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness saapuu näillä näkymin elokuvateattereihin maaliskuussa 2022.

Lähde: THR

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia