San Diego Comic Conin liepeille ilmestyi jättimäinen mainoskyltti, jossa vaaditaan Justice Leaguen Snyder Cutia

Jollain on aivan liian paljon aikaa ja rahaa.

DC-fanit ovat edelleenkin sitä mieltä, että on olemassa jonkinlainen Justice Leaguen Snyder Cut. Nyt fanit ovat ostaneet mainostilaa San Diegosta läheltä paikkaa, jossa järjestetään jättimäinen Comic Con.

Fanit ovat myös painattaneet paitojat, mainoksia ja ties mitä krääsää, joissa lukee #ReleaseTheSnyderCut.

Justice League Part One ja Part Two julkistettiin samaan aikaan. Zack Snyderin piti kuvata ne peräkkäin. Toisin kävi. Joko Snyderille annettiin potkut tai hän itse lähti Warner-DC:ltä tyttärensä kuoleman jälkeen. Kuitenkin jo ennen Snyderin lähtöä kävi selväksi, ettei Part Two ole mitenkään varma tapaus.

On huhuiltu, että Justice Leaguen piti olla trilogia, mutta Warner otti varovaisesti, ja ilmoitti vain kahdesta ensimmäisestä elokuvasta. Esimerkiksi Jesse Eisenbergin Lex Luthorin hahmo esiteltiin jo Batman v Supermanissa, mutta hänet nähdään vain muutaman hetken ajan lopputekstikohtauksessa. Lex Luthorin oli tarkoitus ilmaantua vasta kakkososassa.

Justice Leaguesta tuli lippukassafloppi. Elokuvalta odotettiin reilusti yli miljardin dollarin tuottoja, jopa kahden miljardin. Se tienasi kuitenkin vain 657 miljoonaa dollaria. Kun ottaa markkinoinnin huhuttuun budjettiin mukaan, niin elokuva ei päässyt edes omilleen teatterikierroksella.

On puhuttu 50-100 miljoonan dollarin tappioista. Elokuvassa nähdään kuitenkin Batman, Superman, Wonder Woman ja muut kaikkien aikojen suosituimmat supersankarit, joten se on kauhea tulos tällaiselle superporukalle.

JL: Snyder Cut promotion in SDCC has started. Money was raised by fans (50% goes to Foundation for Suicide Prevention). There’s a bus stop with Justice League themed art and quotes from people who worked on the movie (photo by Will Rowlands). from DC_Cinematic

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut