Sarjamurhaaja Dexterin tarina – ideoita riittää edelleen

Showrunner kertoi suunnitelmista.

29.9.2022 13:01

Pahuutta maailmasta omintakeisin keinoin kitkeneen Dexterin elämä tv-ruuduissa sai pitkän tovin jälkeen jatkoa viime vuonna, kun Michael C. Hall palasi ruutuihin uuden identiteetin takana piilottelevana sarjamurhaajahahmona. Mutta onko Dexter: New Blood -sarjalle luvassa vielä jatkoa?

Alkujaan poliisin leivissä työskennelleen Dexterin salainen elämä sarjamurhaajana päättyi ensimmäisen kerran vuonna 2013, kaikkiaan kahdeksan kauden jälkeen. Dexter: New Blood oli monien alkuperäisen sarjan fanien mieleen, sillä päähenkilön tarinalle oli toivottu aiemmin tarjottua tyydyttävämpää lopetusta. Uusi minisarja otettiin hyvin vastaan, eivätkä sen showrunnerina toimineen Clyde Phillipsin ideat loppuneet siihen.

Aikuistuneen poikansa Harrisonin (Jack Alcott) kanssa uudessa sarjassa nähty Dexter ei kuitenkaan ole enää Phillipsin suunnitelmien ykköshahmo.

– Kaikki on Showtime-yhtiön käsissä. Jos he soittavat minulle ja sanovat, että haluavat tehdä Harrison-sarjan ja sinä saat keksiä miten. Olen aika kiireinen, mutta jättäisin kaiken muun siinä vaiheessa ja hyppäisin heti siihen kelkkaan. Tykkäisin kovasti tehdä sen, Phillips paljasti jo kuukausia sitten.

Nyt Showtimen omistava Paramount on antanut vihiä siitä, ettei Dexteriin liittyviä suunnitelmia ole todellakaan hylätty. Tuottaja David Nevins kertoo asiasta näin:

– Paljon juttuja [on työn alla]. Mikä on Dexter-franchisen tulevaisuus? Teen jatkuvasti hommia sen parissa.

 

Lähde: DigitalSpy

Lisää luettavaa