Scarlett Johansson vieraili Jeremy Rennerin sairaalapedillä pian onnettomuuden jälkeen: ”En tiennyt, näkisinkö häntä enää koskaan”

Näyttelijä pelkäsi menettävänsä ystävänsä.

12.5.2023 09:00

Scarlett Johansson kertoo vierailleensa Chris Evansin kanssa näyttelijä Jeremy Rennerin luona sairaalassa pian sen jälkeen, kun näyttelijä jäi 6500 kiloa painavan lumiauran alle. Onnettomuus tapahtui vuodenvaihteessa Rennerin pelastaessa sisarenpoikaansa rikkoen näyttelijältä yli 30 luuta.

”Olin todella järkyttynyt”, Johansson kertoo Varietyn kansihaastattelussa hetkestä, jolloin kuuli onnettomuudesta.

”Avengers-viestiketjussa sanoimme: ’Okei, voitit meidät kaikki. Se siitä. Sinä voitit. Se on kuin todellista supersankarijuttua. Uskomatonta.'”

Avengers-ketjussa ovat mukana kuusi alkuperäistä Marvelin Avengers-elokuvien näyttelijää. Edellä mainitun kolmen lisäksi mukana ovat Robert Downey Jr., Chris Hemsworth ja Mark Ruffalo.

Erityisesti Johansson ja Renner työskentelivät Marvel-elokuvia tehdessä paljon yhdessä. Heille kehkeytyi ystäyyys, kuten heidän hahmoillensa, Mustalle Leskelle ja Haukansilmälle.

Johansson pelkäsi onnettomuuden jälkeen menettävänsä ystävänsä. Jälleennäkeminen sairaalassa oli helpotus.

”Olin rehellisesti sanottuna vitun iloinen nähdessäni hänet”, Johansson kertoo.

”Hän on yleisesti ottaen hyvin hengellinen ja sielukas ihminen, ja voit nähdä sen hänen työssään. Se paistaa läpi. Hänessä on paljon syvyyttä. Olin vain niin iloinen nähdessäni, että hän on [edelleen] täynnä elämää ja valoa. –– Nauroimme paljon.”

Renneristä julkaistiin vastikää video, jossa näytetään, miten näyttelijän toipuminen on edistynyt. Voit lukea Episodin uutisen aiheesta tästä.

Lisää luettavaa