Tähän tyyliin Jeremy Renner pystyy nyt liikkumaan – Instagram-video julki

Rohkaiseva video.

10.5.2023 17:42

Hollywood-näyttelijä Jeremy Renner kuntouttaa parhaillaan  itseään vakavan onnettomuuden jäljiltä. Hän jäi viime talvena 6500 kiloa painavan lumiaurakoneensa alle pelastaessaan mahdollisesti sisarenpoikansa hengen, sillä aura kulkeutui poikaa kohti.

Rennerin toipuminen vaikuttaa olevan hyvällä mallilla. Tähän viittaa Hawkeye-näyttelijän julkaisema video hänen edistymisestään.

Videolla nähdään Renner kävelemässä jo aika mallikkaaseen tyyliin. Edistys on hämmästyttävän pitkällä – ottaen huomioon kuinka vakavasta onnettomuudesta oli kyse. Renner nimittäin kirjoitti onnettomuuden jälkeen jäähyväiskirjeenkin perheelleen.

Rennerin uusin tuotanto on Disney Plussaan lisätty sarja Rennervations. Renner palaa sarjassa kotikaupunkiinsa Renoon, Nevadaan, ja hän matkaa myös kolmeen muuhun kaupunkiin – Chicagoon, Cabo San Lucasiin ja Rajasthaniin.

Renner työskentelee asiantuntijoiden kanssa löytääkseen käytöstä poistettuja ajoneuvoja, jotka voidaan rakentaa uudelleen palvelemaan uutta tarkoitusta.

Renner tuumi Instagramissa, että ”et voi kävellä jos et ota yhtä askelta kerrallaan”. Voit katsoa videon alta. Myös Rennervationsin traileri alla.

Lue myös: Katso ihmeessä! Meemeihin tiensä löytänyt aliarvostettu Dreamworks-klassikko poistuu Netflixistä – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia