Scary Movien Marlon Wayans kertoo ”pahoista” Weinsteineista paljastuksia: ”He ovat meille velkaa paljon rahaa”

Näitä juttuja tulee vuosien saatossa varmasti paljon lisää.

27.7.2020 21:01

Indie Wire uutisoi näyttelijä Marlon Wayansin haastattelusta, jossa hän muistelee 20 vuotta täyttävää parodiaelokuvaansa Scary Movie. Tarkemmin sanoen elokuvan tuottajia, Harvey ja Bob Weinsteinia.

Elokuvat olivat Dimension Filmsin tuottamia, joka oli Weinsteinien omistaman Miramaxin tytäryhtiö. Scary Moviet olivat valtava menestys yhtiölle. Wayans kirjoitti käsikirjoituksen veljensä kanssa. Heidän isoveljensä ohjasi elokuvan. Waynansin klaani palasi myös jatko-osaan, mutta Scary Movie 3 tehtiin ilman heitä.

”Luimme joulupäivänä, että he jatkavat jonkun toisen kanssa”, Wayans kertoo. ”Olisimme varmaan voineet haastaa heidät oikeuteen tai mitä vaan, mutta ajattelimme osin, että kaikki mitä nyt on tehtävissä on luoda jotakin uutta. Voisin kirjoittaa koko jutusta kirjan. He ehdottomasti ovat meille edelleen velkaa rahaa, paljon rahaa. He tekivät todella huonoja bisneksiä.”

Hän kertoo myös, että Weinsteinit eivät ole kilteimmät ihmiset, joiden kanssa tehdä töitä. ”He ovat hyvinkin pahan hallinto, arvelisin. He tekevät mitä haluavat, kuinka haluavat. Ja se saattaa olla ilkeää ja toisia kunnioittamatonta. Emme saaneet sopimuksen ehtoja aikaan. Vähän kuin: jos et halua maksaa vitseistä, hanki joku toinen keksimään niitä”, Wayans tilittää.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia