Schwarzenegger Amazonin länkkärisarjaan – miten käy Conanin?

Schwarzenegger on kiinnitetty Amazonin uutuussarjaan, mutta ei siihen, mihin kaikki olettaa.

7.2.2018 18:58

Aiemmin tällä viikolla levisi tieto suoratoistopalvelu Amazonin uudesta Conan barbaari -sarjasta, ja uutisen kommentoinnissa nousee esille vain yksi kysymys: osallistuuko roolin alkuperäinen esittäjä Arnold Schwarzenegger sarjan tekoon?

Amazon ei ole tästä vielä julkaissut tietoa, mutta tuore uutinen kertoo kuitenkin Schwarzeneggerin olevan kiinnitetty Amazonin toiseen sarjauutuuteen. Outrider on kehitteillä oleva sarja, joka sijoittuu Villiin länteen ja tarkemmin sanottuna Oklahoman alueelle 1800-luvun lopulla. Sarjassa ratkotaan mysteeria ja jahdataan lainsuojattomia, missä auttaa Schwarzeneggerin hahmo liittovaltion seriffinä.

Legendaarisista elokuvarooleistaan ja Kalifornian osavaltion pitkäaikaisena kuvernöörinä tunnettu toimintatähti ei ole fiktiosarjoja televisiossa vielä tehnyt, mutta realitypuolella ihmisten tuoreessa muistissa saattaa olla hänen viimevuotinen isännöintinsä Yhdysvaltain nykyisen presidentin Donald Trumpin entisessä sarjassa The Celebrity Apprentice (Julkkis-Diili).

 

Lähde: Deadline.com.

Lisää luettavaa