Schwarzenegger: Halusin tehdä jotain muuta kuin toimintaa

11.5.2015 12:45

Jo 67-vuotias näyttelijälegenda Arnold Schwarzenegger on paljastamassa pehmeän puolensa tulevassa zombirainassa. Kauhuelementtejä ja perhedraamaa sekoittava Maggie on ennakkojuttujen perusteella Ison-Arskan uran tunteellisin elokuva.

Omien sanojensa mukaan Arska halusi jotain uutta kaikkien toimintaleffojensa jälkeen. Mikä olisikaan parempi irtiotto, kuin tunteellinen perhedraamaelokuva? Schwarzenegger esittää elokuvassa Wadea, isää, jonka tytär Maggie on saanut tartunnan mystisestä taudista, joka muutta altistuneet zombiemaisiksi ihmislihaa janoaviksi hirviöiksi.

”Mitä näyttelemiseen tulee, niin tämä elokuva on hyvin ainutlaatuinen, sillä se mahdollisti tehdä jotain aivan uutta. Se on hyvin dramaattinen elokuva, ja se on inhimillisin tarina, jonka olen koskaan tehnyt. Uskoisin, että se on myös humaanein zombitarina, joka on koskaan kuvattu”, Arnold kertoo shockya.comille.

”Olen aina näytellyt toimintasankareita, mutta nyt näyttelen haavoittuvaa isää. Tämän takia halusin tehdä Maggien”, Arnold paljastaa.

Henry Hobsonin ohjaama Maggie Suomen ensi-illassa 29.05. 12. kesäkuuta lähtien leffan voi myös nähdä seuraavissa VOD-palveluissa: Elisa Viihde, iTunes, SF Anytime, Film2home, Plejmo, Viaplay, Google Play ja Makuuni.

Lähde: Film-News.co.uk

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa