Schwarzeneggerin uutuuselokuva tulee Suomessa melkein suoraan verkkoon

Arnold Schwarzeneggerin zombie-trilleri Maggie lanseerataan Suomessa vielä suhteellisen harvinaisella mutta Yhdysvalloissa jo vakiintuneella tavalla Premium VOD -julkaisuna Elisa Viihteen sekä iTunesin, SF Anytimen, Film2homen, Plejmon, Viaplayn, Google Playn ja Makuunin palveluissa 12. kesäkuuta.

Kaksi viikkoa ennen elokuvan julkaisua suoratoistopalveluissa se nähdään myös elokuvateattereissa, 29.5. alkaen.

– Elokuvien tallenne- ja verkkojakelu on voimakkaassa murroksessa, Premium VOD -levityksestä Future Filmillä vastaava myyntipäällikkö Sami Puustinen kertoo tiedotteessa.

– Premium VOD -julkaisu eli elokuvan ensi-ilta suoratoistopalvelussa on maailmalla jo vakiintunut levitysmuoto, mutta Suomessa vasta taipaleensa alussa. Tulevaisuudessa elokuvia lanseerataan yhä useammin verkossa. Tässä yhteistyömme alan edelläkävijän, Elisan, kanssa on erittäin tärkeässä roolissa, Puustinen kertoo.

Premium VOD -levitys on ketterä tapa saattaa ajankohtaiset elokuvat nopealla syklillä katsottavaksi. Elokuvien hallittu verkkolanseeraus on elokuvan maahantuojan mukaan myös tehokas vastaisku yhä yleisemmän nettipiratismin torjumiseen.

Maggien nimihenkilö (Abigail Breslin) on teini-ikäinen tyttö, joka sairastuu vakavasti. Maggie on saanut tartunnan, joka muuttaa kantajansa pikkuhiljaa zombieksi. Maggien isä, Wade (Schwarzenegger) pysyy järkähtämättömästi tyttärensä rinnalla, vaikka muutos on jo alkanut.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut