Scifisarja Black Mirror saa 5. kauden – uutta luvassa hyvinkin pian

Netflix ilmoitti suositun sarjansa saavan lisää jaksoja, mutta kaikki muu onkin vielä sarjan henkeen sopivasti yhtä suurta mysteeriä.

6.3.2018 13:04

Brittikanava Channel 4:llä alkanut Black Mirror siirtyi kolmannen kauden alusta Netflixille, kun suoratoistojätti tilasi hehkutetusta sarjasta yhteensä 12 jaksoa.

Kyseisien jaksojen julkaisu jaettiin tasan kolmannelle ja neljännelle kaudelle, joista viimeisimmät jaksot julkaistiin viime joulukuussa. Black Mirror on perinteinen antologiasarja, ja jokainen sen yksittäinen jakso toimii myös yksinään, eli sarjaa ei ole pakko katsoa järjestyksessä tai kokonaan. Luonnollisesti jaksoissa on yhteyksiä jonkun verran, kuten alla oleva sarjan virallisen Twitter-tilin video uusista jaksoista näyttää.

Sloganilla ”be right back” Netflix ilmoittaa sarjan palaavan uusin jaksoin aivan pian, vaikka mitään tarkempaa tietoa uusien jaksojen ensi-illasta ei ole. Uusia jaksoja odotellessa voi vaikka tutustua lukuisiin listauksiin, joissa fanit arvottavat jaksoja tai niissä esiintyviä tieteellisiä vempaimia!

Lähde: Digital Spy.

Lisää luettavaa