Scream 7 yrittää pelastaa itsensä tuomalla veteraanitekijät takaisin: Alkuperäistähti palaa kulttirooliinsa ja ykkösosan käsikirjoittaja hoitaa ohjauksen

Tuotannon takaiskut ovat nyt menneisyyttä?

12.3.2024 22:23

Suuria takaiskuja kokenut, esituotannossaan oleva Scream 7 on valmis jatkamaan matkaansa kohti maailman valkokankaita. Elokuva on nimittäin löytänyt uuden ohjaajan ja saagan alkuperäistähti Neve Campbell on saatu mukaan näyttelijäkaartin kärkeen.

Campbell julkistaa osallisuutensa Ghostfacen seuraavaan puukkomurhailuun omassa sosiaalisessa mediassaan. Kuvassa nähdään hänen kopionsa elokuvan käsikirjoituksesta ja kirjoittamassaan tekstissä hän puhuu elokuvasarjan suuresta merkityksestä elämäänsä. Hän myös kertoo olevansa innoissaan paluumahdollisuudestaan ja että häntä pyydettiin mukaan ”kunnioittavimmalla mahdollisella tavalla”.

Lisäksi näyttelijä paljastaa samaisessa yhteydessä, että Kevin Williamson – alkuperäisen Screamin sekä sarjan kakkos- ja nelososan käsikirjoittaja – tulee ohjaamaan seitsemännen elokuvan.

Campbellin ei ollut alun perin määrä palata Sydney Prescottin rooliinsa, mutta ilmeisesti tuotantoyhtiö on tarjonnut hänelle sievoisen summan osallisuudestaan. Hän jätti Scream VI:n välistä juurikin epäonnistuneiden palkkaneuvottelujen seurauksena.

Scream 7:n tuotanto on ollut suurissa ongelmissa. Ensin tuotantoyhtiö erotti kahta viimeisintä osaa päätähdittäneen Melissa Barreran ja pian tämän jälkeen hänen kollegansa, niin ikään kahta edellistä elokuvaa päätähdittänyt Jenna Ortega käveli projektista ulos. Tästä ei ehtinyt kulua kauaa, kun elokuvan ohjaajaksi kiinnitetty Christopher Landon lähti muihin hommiin hänkin.

Alla viime vuonna ensi-iltansa saaneen Scream VI:n traileri.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia