On se hullu mies! Tom Cruise teki tulevaa elokuvaa varten hengenvaarallisen stuntin

Tunnetusti omat stunttinsa tekevä tähti teki rämäpäisen tempun pienlentokoneella.

10.6.2017 22:45

Tulevassa American Made -elokuvassa on kohtaus, jota varten Tom Cruise teki hengenvaarallisen stuntin.

Doug Limanin ohjaama American Made kertoo pilotti Barry Sealista, joka työskenteli salakuljettajana CIA:lle ja Pablo Escobarille. Sealia esittävä Cruise vaati, että hän itse toimii pilottina elokuvassa, joten jokaisessa lentokohtauksessa näyttelijä on puikoissa oikeasti.

Yhdessä kohtauksessa lähellä maanpintaa lentävä Seal hylkää pienlentokoneensa ohjaimet ja juoksee koneen takaosaan heittämään kokaiinia pois perän kautta. Tätä kohtausta varten Cruise oikeasti lensi konetta ja hylkäsi ohjaimet.

Liman kertoi Cruisen hullusta tempusta Yahoon haastattelussa. Ohjaaja kuvaili kokemusta ”kauhistuttavaksi”, koska muutenkin on vaarallista lentää niin lähellä maankamaraa.

”Lennän hänen rinnallaan helikopterissa kuvaamassa, ja se teki minuun suuren vaikutuksen – ketään ei ole koneen ohjaamossa! Tom on mennyt lentokoneen takaosaan, ja hän on yksin siinä koneessa. On yksi asia, että Tom Cruise on yksin lentokoneessa lentämässä sitä – se on jo tarpeeksi tyrmistyttävää – nyt hän on yksin ja ei edes ohjaamossa, joten hän meni vaatimuksien yli. Se oli jo valmiiksi stuntti ennen hänen lähtemistään ohjaamosta, se oli jo valmiiksi vakava stuntti, Liman hehkutti.

American Made saa ensi-iltansa 18. elokuuta. Alla on elokuvan traileri.

Lähde: Yahoo

Lisää luettavaa