”Se oli ainutkertainen tilanne”: Ryan Gosling sai yllättävät halit ja kehut Steven Spielbergiltä

Gosling oli aivan onnensa kukkuloilla.

7.3.2024 11:31

Ryan Gosling uskoo voivansa jäädä tämän jälkeen eläkkeelle, sillä hän sai yllätyshalin ja kehut Steven Spielbergiltä.

43-vuotias tähti kertoi kohtaamisestaan 77-vuotiaan legendan kanssa Golden Globe -gaalassa tammikuussa.

– Huomasin kuinka Steven Spielberg käveli minua kohti. En tunne häntä, joten en uskonut hänen tulevan juttelemaan minulle. Mutta niin vain hän tuli koko ajan lähemmäksi. Luulin tietäväni mitä tapahtuu seuraavaksi. Moikkaan häntä, mutta hän sanookin ”ei et sinä, vaan tuo tyyppi takanasi”, Gosling kertoi haastattelussa.

– Jouduin kysymään häneltä epäuskoisena, että ”minäkö?” Hän toteaa ”kyllä vain, juuri sinä”. Pystyn sanomaan vain ”anteeksi, mutta en uskonut, että tulisit juttelemaan kanssani”, joten nousen ylös, hän halaa minua ja sanoo ”näin juuri The Fall Guyn ja rakastin sitä”.

– On ihan sama mitä tämän jälkeen tapahtuu. Steven Spielberg piti leffasta. Se oli ainutkertainen tilanne.

– Odotan innolla, että ihmiset näkevät elokuvan. Se on mielestäni todella erityinen. Todella uniikki verrattuna genren muihin elokuviin. Stuntit ovat uskomattomia. Ne on tehty oikeasti. The Fall Guy on todella erityinen elokuva, Gosling hehkuttaa.

– Se on rakkaustarina elokuville ja elokuvanteolle sekä sille, miksi ihmiset haluavat tehdä elokuvia. Se on tehty elokuvantekijöiden näkökulmasta ja sen takia se on niin erilainen kuin muut toimintaelokuvat.

The Fall Guyn ensi-ilta on 26. huhtikuuta, mutta sitä ennen Gosling nähdään Oscar-gaalassa laulamassa Barbie-leffan I’m just Ken -kappale.

Alla uusin traileri.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia