Seitsemän faktaa, joita et luultavasti tiennyt Arrow-tähti Stephen Amellista

Arrow-sarja on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä isoimmista supersankarisarjoista televisiossa, joten lienee aika tutkiskella hiukan sarjan tähteä Stephen Amellia.

1. Syntyi Kanadassa vuonna 1981 ja kiinnostui näyttelemisestä teini-iässä. Ensimmäinen iso rooli sarjassa Vampyyripäiväkirjat.

2. Amell on tottakai hyvässä kunnossa, joka auttaa esittämään Arrow-hahmoa. Hän oli kuitenkin timmissä kunnossa jo ennen sarjaa, sillä hän työskenteli spinning-ohjaajana. Hän saa edelleen viestejä entisiltä koulutettaviltaan, jotka kaipaavat ohjaajaansa. Hauskana yksityiskohtana – hän esitti spinning-ohjaajaa ensimmäisessä roolissaan tv-sarjassa Älä kerro äidille 2 vuonna 2004.

3. Perusti viiniyhtiön nimeltä Nockingpoint Wines vuonna 2013. Yhtiön viinitarha sijaitsee Walla Wallassa, Washingtonissa. Hän sai idean kierrellessään ensimmäistä kertaa viinitarhoja automatkallaan Los Angelesista Oaklandiin.

4. Tekee hyväntekeväisyystyötä ja osa viiniyhtiön tuotoista menee hyväntekeväisyyteen. Hänet tunnetaan varsinkin F**k Cancer -järjestön tukemisesta.

5. Amellilla on erikoinen rakkauden kohde: ”Rakastan sanastoa ja itseasiassa luin kirjan nimeltä Word Freak (sanafriikki). Se kertoo tyypistä, joka kilpaili Scrabble-sanapelissä vuoden ajan.”

6. Näytteli prostituoitua tv-sarjassa Hung. Sanoi joutuneensa pitämään paljon niin sanottua ”munasukkaa,” koska sarjassa on paljon alastonkohtauksia.

7. Rakastaa showpainia ja on Hulk Hogan -fani. Sanoo itkeneensä vuonna 1990, kun Hogan hävisi Ultimate Warriorille.

Lähde: What Culture, IMDB

Aiheeseen liittyvät jutut