Seksikohtaus oli tuskaa Jennifer Anistoniin ihastuneelle vastanäyttelijälle – turvautuivat varalta ”tyynytekniikkaan”

Mahtoi olla aika tilanne.

Jake Gyllenhaal oli Howard Sternin haastattelussa uuden Netflix-elokuvansa The Guilty tiimoilta. Puheeksi tuli myös The Good Girl (2002) -elokuva, jossa Gyllenhaal näytteli Jennifer Anistonin kanssa. Aniston esittää elokuvassa masentunutta kaupan työntekijää, joka aloittaa suhteen aviomiehensä selän takana.

Ainakaan tiettävästi Gyllenhaal ja Aniston eivät ole koskaan seurustelleet. Gyllenhaal oli kuitenkin aikoinaan vuosien ajan ihastunut Anistoniin, joten The Good Girlin seksikohtaukset olivat hänelle hankalia.

Stern otti Gyllenhaalin kanssa aiheeksi seksikohtausten tekemisen Anistonin kanssa.

– Jep, se oli kidutusta. Kyllä vain. Mutta ei se tietysti myöskään ollut kidutusta, se oli sekoitus, Gyllenhaal muisteli.

Gyllenhaal huomautti, että seksikohtauksia seuraa kymmeniä ihmisiä, joten hän ei niin sanotusti pääse tunnelmaan niistä. Hän kutsui kohtauksia mekaanisiksi, mutta myös koreografioiduksi tanssiksi – ikään kuin taistelukohtaukset ovat.

Varotoimenpiteenä Aniston varautui yllätyksiin ”tyynytekniikalla”. Tiettävästi tyyny sijoitettiin strategiselle alueelle Gyllenhaalin ja Anistonin kehojen väliin. Tyynyn käyttö on yleistä seksikohtauksissa.

– Se oli mielestäni Jenniferin ehdotus. Minusta hän oli itse asiassa hyvin ystävällinen ehdottaessaan sitä ennen aloitusta. Hän tuumi: ”Minä laitan tyynyn tänne.” Siinä se, siinä kaikki mitä hän sanoi, Gyllenhaal muisteli.

Gyllenhaalin uusin elokuva The Guilty on parhaillaan katsottavissa Netflixissä. Leffan tarinassa tähden täytyy huolehtia seksikohtausten sijaan kidnapatusta naisesta, jolta hänen hahmonsa saa puhelun. Kaikki ei ole kuitenkaan aivan sitä miltä näyttää. Elokuvan rooleissa myös Riley Keough, Christina Vidal, Ethan HawkePaul Dano ja Peter Sarsgaard. Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut