Seth MacFarlanen kunnianhimoisen sarjan jatko on katkeransuloinen

Mukana tuttuja näyttelijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen.

28.12.2021 20:03

Monen Star Trek -fanin suosikkilistalle kuuluva koominen tieteissarja The Orville on viimeinkin saamassa jatkoa. Seth MacFarlanen luoman ja tähdittämän sarjan piti saada kolmas tuotantokautensa jo loppuvuodesta 2020, mutta toistaiseksi sen fanit ovat joutuneet tyytymään vanhojen jaksojen kierrätykseen.

Vanhoja jaksoja on tarjolla Disney+:lla ja FOX-kanavalla, joka on haudannut sarjan aamuyön tunneille. Kolmannen tuotantokauden aloitus ei kuitenkaan ole kaukana: The Orvillen uudet jaksot saavat ensiesityksensä kotimaassaan maaliskuussa 2022. Kauden alaotsikko on New Horizons, mikä vihjaa mm. Orvillen miehistön avaruustutkimusmatkan jatkumiseen.

Kolmannen kauden tekeminen ei ole ollut helppoa mm. pandemian poikimien rajoitusten takia. Tuttu näyttelijäjoukko Adrianne Palickista Scott Grimesiin jatkaa kuitenkin rooleissaan. Uusissa jaksoissa on myös katkeransuloinen maku, sillä niissä ovat vielä mukana kesällä ajoneuvo-onnettomuudessa menehtynyt Lisa Banes (Gone Girl) ja syyskuussa syöpään kuollut Norm Macdonald (Eläintohtori-elokuvat). Uutena kasvona joukkoon on liittynyt Anne Winters (13 Reasons Why).

Alla uuden kauden teaseri.


Lähde: Collider

Lisää luettavaa