Shia LaBeouf joutui lähettämään kuvia sukupuolielimestään Nymphomaniac-roolia varten

Shia LaBeouf on paljastanut joutuneensa vakuuttelemaan Nymphomaniac-elokuvan tuontatotiimiä soveltuvuudestaan elokuvaan hieman tavanomaisesta poikkeavin keinoin.

LaBeouf kertoi nimittäin tanskalaisen elokuvayhtiö Zentropa Productionsin haastattelussa, että ensitöikseen ennen kuvausten alkamista häntä pyydettiin lähettämään kuvia sukupuolielimestään.

”En ikinä unohda tätä, koska koko minun tiimini säikähti asiaa alussa niin pahasti. Ensimmäinen pyyntö, jonka saimme tuottajilta, ei siis Lars von Trieriltä, oli että lähettäisin heille kuvia peniksestäni”, LaBeouf oli kertonut.

LaBeouf ei kuitenkaan tiettävästi joudu elokuvassa omia sukukalleuksiaan esittelemään, vaan Nymphomaniacin äärimmäisen paljastaviksi kohutut seksikohtaukset on luotu yhdistelemällä digitaalisesti pornonäyttelijöiden suorittamia aitoja akteja näyttelijöiden teeskentelemiin akteihin.

LaBeouf esittää elokuvassa Jerôme-nimistä toimistotyöntekijää, jonka roolia näyttelijä pitää sopivana irtautumisena hänen aiemmin esittämiinsä arkisempiin hahmoihin.

”Ennen tätä olen urallani tottunut näyttelemään lähinnä tavallisia tyyppejä, jotka päätyvät erikoisiin tilanteisiin. Jerôme oli minulle mahdollisuus päästä esittämään totaalisen limaista, julmaa, kunniatonta ja kaiken tieltään tuhoavaa roolia”, LaBeouf sanoi.

Lars von Trierin ohjaama ja Charlotte Gainsbourgin tähdittämä Nymphomaniac saa ensi-iltansa Suomessa 7. helmikuuta.

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut