Sicarion kaunis päänäyttelijätär: Ei enää nakuilua tai väkivaltarooleja

Lapset muuttavat ihmisiä. Mahtavan upean Sicarion pääosanäyttelijätär Emily Blunt tietää tämän, sillä nyt toista lasta odottaessaan hän on päättänyt, että nakuilu saa jäädä historiaan.

33-vuotias kaunotar ja hänen miehensä John Krasinski saivat ensimmäisen lapsensa vuonna 2014 ja nyt Emily on taas raskaana.

Daily Mail kysyi Emilyltä onko äitiys muuttanut häntä: ”Uskoisin näin. En usko, että tekisin mitään liian rohkeaa juuri nyt.”

”En ole enää 22-vuotias, joten nakuilut saavat jäädä. Eikä kyse ole moraalista, vaan siitä, että olen jo tehnyt alastonkohtaukseni enkä oikeastaan halua tehdä niitä enää”, Emily lisää.

The Telegraphille puhuessaan Emily pohti onko tissien esittely edes mitenkään pakollista. ”Epäilen, että elokuvien tissikohtaukset ovat usein myös täysin perusteettomia. Ei niitä oikeastaan aina edes tarvita. Sama väkivaltaisten tai rasististen hahmojen kanssa, en pystyisi näyttelemään sellaisia tyyppejä”, Emily paljastaa.

Myös Sicariossa piti olla näyttelijättären alastonkohtaus, mutta Emily vaati sen poistamista. ”Tissini eivät olleet samaa mieltä kohtauksen kanssa”, Emily nauraa.

Elämänmuutos onkin jo käsillä, sillä Sicarion kovapintaisesta agentista ja Edge of Tomorrow’n hurjasta inttimuijasta siirtyminen lapsiystävällisempiin projekteihin on jo nähtävissä. Blunt tullaan seuraavaksi näkemään uudessa Maija Poppanen -filmatisoinnissa sekä hänen ääntään kuullaan My Little Pony: The Moviessa.

Lähde: Daily Mail

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut