Siis mitä? Pikkupoika soitti poliisit, koska pelkäsi Grinchin varastavan joulun

Lapsille sadut voivat tuntua hyvinkin todellisilta.

Dr. Seussin satu How the Grinch Stole Christmas kertoo joulua rakastavasta Kukakylästä ja lähistöllä sijaitsevasta vuoresta, jossa asuu joulua inhoava vihreä Grinch-peikko. Grinch päättää mennä jopa niin pitkälle inhossaan, että varastaa Kukakylästä kaiken jouluun liittyvän ja pilaa heiltä juhlan.

Yhdysvalloissa Mississippissä viisivuotias TyLon-poika katsoi sadun pohjalta tehdyn The Grinch -elokuvan ja kauhistuessaan vihreän peikon ilkeää suunnitelmaa, hän päätti soittaa poliisille, jotta he pidättäisivät Grinchin ennen kuin hän pilaa joulun. TyLonin äiti oli vihainen pojalle puhelusta, mutta se mitä tapahtui seuraavaksi, yllätti sekä pojan että äidin.

Perheen ovelle saapui poliisi, joka halusi tietää, mistä oikein on kyse? TyLon näytti poliisille videon pahasta Grinchistä, johon poliisi vastasi, ettei ikinä antaisi peikon vaarantaa pojan joulua. Jos Grinch saapuisi alas vuoreltaan, poliisit pidättäisivät hänet.

TyLon ei kuitenkaan uskonut poliisin sanaan, joten pari päivää myöhemmin perhe kutsuttiin poliisilaitokselle, missä hän pääsi näkemään, kun Grinch pistetään putkaan. Eräs poliiseista oli pukeutunut Grinchiksi, jonka muut poliisit veivät vangittuna selliin.

Poliisin urasta haaveileva TyLon pääsi myös poliisiauton kyytiin, minkä lisäksi hänelle esiteltiin poliisilaitos kunnolla ja hän sai poliiseilta joululahjaksi Dr. Seussin satukirjan.

Grinch palaa valkokankaille ensi vuonna, kun Universalin ja Illumination Entertainmentin yhteistyöanimaatio How the Grinch Stole Christmas saa ensi-iltansa marraskuussa. Siinä Grinchiä ääninäyttelee Benedict Cumberbatch.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät jutut