Sin City 2 ensi vuonna, Rourke ja Alba mukana

Sarjakuvamaisia juuriaan valkokankaalle häpeilemättä siirtänyt Sin City (2005) saa jatkoa ensi vuoden lopulla. Ainakin Mickey Rourke ja Jessica Alba tekevät paluun likaiseen maailmaan.

Sin City perustuu Frank Millerin sarjakuvaan. Miller itse ohjasi ykkösosan yhdessä Robert Rodriguezin ja Quentin Tarantinon kanssa. Miller ja erityisesti Rodriguez ovat pitkään vihjanneet kakkososan olevan tuloillaan ja ennakoineet jopa kuvausten alkua viime vuonna. Monien tähtinäyttelijöiden yhteensovittaminen ja Rodriguezin omat kiireet ovat kuitenkin olleet projektin tiellä.

Nyt näyttää viimein siltä, että ontot lupaukset käyvät toteen. William Monahan (The Departed) on työstänyt käsikirjoitusta ja Sin City 2: Kaiken takana on nainen -elokuvalle on varmistettu Yhdysvaltojen ensi-ilta ensi vuoden lokakuulle, joten Suomi ei liene kaukana perässä.

Rodriguez ja Miller ovat valmiit kuvaamaan elokuvan tänä kesänä, kunhan Rodriguezin Machete Kills -valmistuu.

Ensimmäisen osan tähdistä Jessica Alba ja Mickey Rourke ovat varmasti mukana. Nähtäväksi jää löytävätkö Bruce Willis, Clive Owen, Josh Hartnett ja kumppanit myös mukaan vai korvataanko heidät uusilla nimillä.

Lähde: The Playlist

Aiheeseen liittyvät jutut