Sisäpiiriläinen: Supersankariohjaaja Joss Whedon oli ”arkipäiväisen julma” – väitetysti kehui itkettävänsä naiskäsikirjoittajia

Yhä enemmän ja enemmän ulostuloja.

14.2.2021 12:30

Muun muassa Justice Leaguen ja Avengers: Age of Ultronin ohjannut Joss Whedon on ollut syytösten kohteena jo pidemmän aikaa. Äänekkäin kriitikko on ollut Justice Leaguessa näytellyt Ray Fisher, jonka mukaan Whedon käyttäytyi epäasiallisesti Justice Leaguen kuvauksissa. Vastikään myös Buffy -vampyyrintappaja -sarjan vetäjä Marti Noxon sekä näyttelijät ovat puhuneet negatiiviseen sävyyn Whedonista.

Nyt aiheesta avautui Firefly-sarjaa käsikirjoittanut Jose Molina, jonka mukaan Whedon oli ”arkipäiväisen julma”.

– Arkipäiväisen julma on täydellinen tapa kuvailla Jossia. Hän luuli, että ilkeys on hauskaa. Erityisen hysteeristä oli naiskäsikirjoittajien itkettäminen palaverissa. Hän itse asiassa rehenteli siitä, kun hän erään kerran sai itketettyä yhtä käsikirjoittajaa kaksi kertaa samassa tapaamisessa, Molina väitti.

On mielenkiintoista nähdä, miten DC Films reagoi yhä useampiin syytöksiin Whedonia kohtaan. Whedonia ensimmäisenä syyttänyt Fisher nimittäin ehti saada potkut The Flash -elokuvasta, tähän tosin ehkä suurin syy oli hänen kommenttinsa DC Filmsin pomosta Walter Hamadasta. Näyttelijä sanoi, ettei työskentele enää koskaan hänen alaisuudessaan, sillä Fisherin mielestä Hamada on valehdellut ja sallinut Whedonin epäasiallisen käytöksen.

Joss Whedon ei ole ainakaan vielä kommentoinut Molinan väitteitä.

Lähde: Movie Web

 

Lisää luettavaa