Sopranos-tähti Drea De Matteo opetti 12-vuotiaan poikansa arvostamaan OnlyFans-uraansa: ”Se hiljensi ahneen pikku paskiaisen”

Äidit tekevät mitä äitien on pakko tehdä.

5.4.2024 19:31

Sopranos- ja Sons of Anarchy -stara Drea De Matteolta loppuivat työt nopeasti, kun hän kieltäytyi ottamasta koronarokotetta. Rahat hupenivat, mutta perhe piti elättää jotenkin.

De Matteo keksi perustaa OnlyFans-tilin viime vuonna – ja nyt näyttelijätär tienaa sen avulla varmasti enemmän kuin näyttelemisestä koskaan.

De Matteo oli Sage Steele -podcastin vieraana, jossa hän myönsi, että aivan kaikki eivät ole olleet ymmärtäväisiä naisen uuden uran puolesta. Yksi kovaäänisistä kriitikoista on ollut hänen 12-vuotias poikansa Waylon. Tytär ei välitä mitä äiti tekee internetissä, mutta pojalla on sanomista.

Waylon on esimerkiksi kysynyt, mitä hänen pitäisi tehdä, jos hänen kaverinsa alkavat tehdä pilkkaa hänestä ja äidistään.

– Pystyn kyllä osoittamaan hänelle paikkansa kysymällä esimerkiksi tykkäätkö tuosta takista, jota pyysit juuri? Pidätkö kaikista näistä asioista, joista tulet onnelliseksi? Pidätkö tuosta PC:stä, jota rukoilit joululahjaksi? Sinulla ei olisi kaikkea tätä kamaa, ellei äiti näyttäisi persettään, De Matteo vitsailee.

– Mutta se on totta!

– Hän kuitenkin hiljenee joka kerta, koska on ahne pieni paskiainen. Hän on tosin vasta 12-vuotias, De Matteo naureskelee.

– Jos hän valittaa OnlyFansista, kysyn vain pitääkö hän tuosta Moncler-takista?

De Matteo paljastaa samalla, että heillä on oma inside-vitsinsä, jossa hänen poikansa naureskelee, kuinka ”Äidin tissit ruokkivat hänet vauvana ja ne ruokkivat hänet edelleen.”

De Matteo on kuitenkin pyrkinyt kasvattamaan poikansa olemaan arvostelematta esimerkiksi juuri OnlyFans-malleja.

Katso alta koko haastattelu.

Lisää luettavaa