Spider-Versen Miles Morales on loikkimassa näyteltyjen elokuvien puolelle

Kaikenlaista uutta tapahtuu Sonyn Spider-Man-universumissa.

1.6.2023 18:41

Hämähäkkiversumi, eli meilläkin uudelleen nimetty Spider-Verse, sai juuri kakkososan. Spider-Man: Across the Spider-Verse on laatukamaa, vaikkei ehkä aivan niin hyvä kuin vuonna 2018 julkaistu Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Sonyn Spider-Man-tuottaja Amy Pascal paljasti juuri, että Spider-Versen pää-Hämähäkkimies Miles Morales on hyppäämässä animaatioista kohti näyteltyjä elokuvia.

Miles Moralesin olemassolosta vihjailtiin jo Spider-Man: Homecomingissa, mutta vielä häntä ei ole ”oikeassa maailmassa” nähty.

Spider-Versen kolmas osa, Beyond the Spider-Verse nähdään ensi vuonna, joten nähdäänkö siellä se lopullinen loikka? Ainakin Tom Hollandin osallisuudesta Spider-Verseen on huhuiltu jo pitkän aikaa.

Hollandin ja Zendayan tähdittämä neljäs Spider-Man-elokuva on parhaillaan esituotantovaiheessa. Ikävä kyllä tuotannon keskeytti käsikirjoittajien lakko.

Pascal vihjailee myös Spider-Womanin omalla elokuvalla. Sellainen on tulossa pian.

Helmikuussa nähtävässä Madame Webissä nähdään Fifty Shades -trilogiasta tuttu Dakota Johnson nimiroolissa, mutta siinä näyttelee myös Euphoria-sarjan Sydney Sweeney, joka esittää Julia Carpenteria, toista Spider-Womania.

Sweeneylle on siis tiedossa soolokeikka.

Lähde: EW

Lisää luettavaa