Star Wars -prequeleissa pienessä roolissa ollut, nykyään arvostettu tähti tuskissaan – fanit haluavat Star Wars -nimmareita

Taitaa olla silti lopen sellainen mukava ongelma.

28.11.2016 05:57

Joel Edgerton on nykyään arvostettu, taitava näyttelijä, mutta moniko muistaa tai hoksasi, että Edgerton on ollut myös Star Wars -elokuvassa? Edgertonilla oli kuin olikin rooli Tähtien sota: Episodi II – Kloonien hyökkäys ja Tähtien sota: Episodi III – Sithin kosto -elokuvissa.

Edgerton näytteli leffoissa setä Owenia, jolle Obi-Wan Kenobi luovutti hoitoon Luken. Rooli oli varsin pieni ja Edgerton oli tuolloin vielä tuntematon näyttelijä.

Nyt tähti on kyllästynyt signeeraamaan valokuvia, joihin pitää kirjoittaa ”setä Owen Star Warsista.” Hän kertoi naureskellen tuoreesta kokemuksestaan fanien kanssa:

– Heillä oli tämä valokuva minusta – olen siinä 25 tai 24 tai jotain – setä Owen -asussa. Ajattelin heti: ”Voi ei!”

Edgerton kuitenkin pitää Star Wars -rooliaan suurimpana lahjana minkä on koskaan saanut. Kaiken lisäksi oli hänen syntymäpäivänsä, kun hän sai tietää saaneensa roolin.

Roolista oli paljon hyötyä uran alussa, koska Star Wars -kortilla pääsi aina tapaamaan agentteja. Tapaamisiin pääsyä avitti myös se, että Kloonien hyökkäys -elokuvaa ei oltu vielä julkaistu. Jälkituotantoon meni 18 kuukautta, joten kukaan ei tiennyt roolin pienuudesta.

Lähde: Uproxx

 

Lisää luettavaa