Star Wars -sarjakuva teki paljastuksen kapteeni Phasmasta – näin kävi sen jälkeen kun hän joutui roskakuiluun The Force Awakensissa

Spoilerivaroitus.

10.9.2017 11:24

Vaikka kapteeni Phasmaa hehkutettiin paljon ennen The Force Awakensin tuloa elokuvateattereihin, hahmo jäi pieneen rooliin. The Last Jedissa häntä nähdään tiettävästi enemmän.

Star Wars -sarjakuvassa paljastettiin nyt, miten Phasma selvisi roskakuilusta, johon hän joutui The Force Awakensissa. Vastarinnan hyökkäyksen ansiosta roskasäiliöön tuli reikä, jonka kautta Phasma pääsi pakenemaan varmalta kuolemalta puristimessa.

Sen jälkeen Phasma riensi tietokoneelle, jotta voisi pyyhkiä tiedot siitä, että hänen koodejaan käytettiin sulkemaan suojakilvet. Se ei kuitenkaan ole tarpeeksi, joten hänen täytyi löytää vielä syntipukki.

Syntipukiksi valikoitui luutnantti Sol Rivas, joka näki, että Phasman koodeja käytettiin. Rivas pakeni planeetalta TIE-hävittäjällä. Phasma seurasi tätä niin ikään TIE-hävittäjällä, muttei toiminut itse pilottina. Hän määräsi pilotin seuraamaan Rivasta.

Phasman hävittäjän kyydissä oli tulevassa elokuvassa nähtävä Ritarikunnan droidi BB-9E. Muuta ei tällä hetkellä vielä ole tarinasta tiedossa, sillä Phasman seikkailuja julkaistaan vielä lisää sarjakuvien muodossa.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia