Star Warsien Kylo Ren -näyttelijäksi harkittiin muitakin – ehdolla oli kovia nimiä, vanhempiakin näyttelijöitä

Adam Driver suhtautui rooliin vakavasti.

Adam Driver nousi maailmankuuluksi Hollywood-tähdeksi Kylo Ren -roolinsa myötä. Hän ei kuitenkaan ollut tekijöiden mielessä heti alusta lähtien.

Alkuun ohjaaja J.J. Abrams ja kumppanit ajattelivat, että ensimmäisessä uuden trilogian elokuvassa esiteltäisiin ”jedien tappaja”, joka on vanhemman kaartin näyttelijä kuin Driver. Rooliin harkittiin tuolloin ainakin Hugo Weavingia ja Michael Fassbenderiä.

Jossain vaiheessa tuotannossa päädyttiin ratkaisuun, että Kylo Renin pitäisi olla nuorempi hahmo. Tuolloin esiin tuli muun muassa Eddie Redmayne. Hänen koe-esiintymisensä meni kuitenkin täysin mönkään, sillä hän ei tiennyt esittämästään hahmosta tarkempia yksityiskohtia. Hän ajatteli mielessään Star Wars -pahista, jolloin pollaan putkahti Darth Vader – siksi hän muutti ääntänsä koe-esiintymisessä naurettavuuteen saakka.

Driverille puolestaan tarjottiin roolia pian hänen koe-esiintymisensä jälkeen, ja hän vastaanotti sen ilman suurempaa taivuttelua. Metodinäyttelijänä hän otti roolin vakavasti ja valmistautui siihen huolella. Driverin roolisuoritusta onkin usein pidetty yhtenä uusimman trilogian parhaista puolista.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut