Steven Seagal kuolee ja pahikset voittavat – katso erilainen versio tänään tv:stä tulevasta Kaappaus raiteilla -leffasta

30.5.2012 16:00

Siis mitä, Steven Seagal kuolee? Nyt ovat kyllä maailmankirjat todella pahasti sekaisin. Totta se kuitenkin on, tältä ”legendaarinen” Under Siege 2 olisi voinut näyttää, jos innokkaan fanin visio olisi toteutunut!

Kuten olemme jo aiemmin todenneet, on Steven Seagal varmaankin maailmanhistorian merkittävin ihminen. Mies, jonka status ja yleinen habitus ovat nousseet jo niin myyttisiin mittasuhteisiin, että herran kuolemattomuuteen ja kaikkivoipaisuuteen on jopa vaikeaa olla uskomatta.

Viime viikolla saimme nauttia jo Stevenin uran suurimmasta kassamagneetista, eli ensimmäisestä Under Siege -elokuvasta (Kaappaus merellä) vuodelta 1992. Tänään Steven hyppää jälleen kokki-tappokone Casey Rybackin saappaisiin ja poninhäntään, kun vuorossa on jatko-osa Kaappaus raiteilla (1995) TV5:ltä klo 21.

Tällä kertaa terroristit kaappaavat junan (yllätys!), mutta matkustajien ja koko maailman onneksi kyseisen junan kyydissä on myös Steven.

Innokas ja irvileukainen fani on kuitenkin leikannut leffasta 10 minuuttiin tiivistetyn version, jossa perinteisen ”Steven tappaa kaikki, selviää itse pienellä naarmulla otsassa” -meiningin sijasta homma ei menekään aivan putkeen. Steven nimittäin tekee virheen (?!) ja heittää veivinsä (?!). Kaiken lisäksi pahikset voittavat! Mitäs ihmeen pyhäinhäväistystä tämä oikein on?

Katso vaihtoehtoinen versio täältä.

Lisää luettavaa