Steven Seagalia syyttää epäsopivasta käytöksestä muutkin kuin Portia De Rossi – ”Minulla on paljon 16-vuotiaita tyttöystäviä”

Kukaan ei tunnu enää olevan suojassa syytöksiltä.

Kerroimme aiemmin, miten Portia De Rossi kertoi Steven Seagalin epäsopivasta käytöksestä koe-esiintymisessä. Portia De Rossi ei ole ainut, joka on tullut Seagalin suhteen julkisuuteen.

Näyttelijä Julianna Margulies kertoi, miten Seagalilla oli ollut hotellihuonetapaamisessa ase kädessä.

– Hän teki selväksi, että näin hänen aseensa. En ollut koskaan aiemmin nähnyt asetta oikeassa elämässä. Pääsin pois vahingoittumatta, Margulies kertoi kohtaamisestaan Seagalin kanssa.

Marguelies ei kokemuksensa jälkeen halunnut tavata Harvey Weinsteinia hotellihuoneessa, sillä hän oli kuullut muilta naisilta tarinoita hänestä.

Näyttelijä Katherine Heigl puolestaan kertoi, miten hän oli juuri täyttänyt 16-vuotta Seagalin sanoessa hänelle: ”Tiedätkö, Katie, minulla on paljon sinun ikäisiä tyttöystäviä.” Heigl oli kysynyt, eikö se ole laitonta, johon Seagal oli vastannut: ”Heitä se ei tunnu haittaavan.”

Jennifer McCarthy puolestaan väitti, että Seagal pyysi häntä riisuutumaan koe-esiintymisessä Under Siege 2 -elokuvaan.

– Menin hänen toimistoonsa, jossa oli ”naimamatto” ja tämä valtava sohva. Hän pyysi minua istumaan sohvalle ja sanoi: ”Jahas, sinä olit vuoden Playboy-pupu? Ota mekkosi pois.” Aloin itkeä ja sanoin: ”Vuokraa Playboy-videoni paskapää!” Sitten juoksin ulos autolleni, McCarthy kertoi.

Steven Seagal ei ole tiettävästi vielä kommentoinut väitteitä.

Lähde: Vanity Fair

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut