Steven Spielberg puuhaa jättielokuvaa – perustuu aivan uuteen ideaan

Nyt on lupa odottaa jotain hyvää ja laadukasta.

23.5.2024 21:30

Hollywoodin parhaimpiin ohjaajiin kuuluva Steven Spielberg on parhaillaan puuhaamassa uutta blockbuster-tyyppistä jättielokuvaa. Näin ainakin uskotaan, sillä elokuvan julkaisu on 15. toukokuuta 2026, ja toukokuu on perinteisesti ollut blockbustereille otollisista aikaa.

Elokuvan tarinasta ja juonesta ei vielä tiedetä varmuudella mitään. Se kuitenkin tiedetään, että elokuva perustuu Spielbergin omaan ideaan, joka ei perustu mihinkään aiempaan elokuvasarjaan. Se kuulostanee useimpien mielestä piristävältä ajatukselta, sillä Hollywood on jo pitkään luottanut vanhoihin tuttuihin teemoihin kuten supersankarielokuviin ja tunnettuihin elokuvasarjoihin, joille on tehty jatko-osia.

Elokuvan käsikirjoittajana toimii David Koepp. Hänen meriitteihinsä kuuluvat muun muassa Jurassic Park, Vaarallinen tehtävä, Spider-Man ja Carlitos Way. Aiemmin on kerrottu, että Spielberg ja Koepp työskentelisivät UFO-elokuvan parissa, joten kenties nyt spekulaatioiden kohteena olevassa projektissa on kyse siitä elokuvasta.

Spielbergiltä on tulossa myös vielä nimeämätön elokuva, joka kertoo Frank Bullittista. Hahmo on tuttu Steve McQueenin vuoden 1968 elokuvasta Bullitt. Pääosaan on kiinnitetty Bradley Cooper.

Spielbergin viimeisin elokuva on The Fabelmans. Se on omaelämäkerrallinen elokuva, joka sai hyvän vastaanoton. Alla traileri.

Lue myös: Tänään alkaa uusi scifisarja – miten käy kun tekoäly valvoo kameroiden kautta ihan kaikkea? – Episodi.fi

Lähde: Variety, MovieZine

Lisää luettavaa